НОВИНИ






Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України 

Загальнонаціональний карантин продовжено до 11 травня 2020 року - відповідне рішення Уряд ухвалив 22 квітня 2020 року.

Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України до 24 квітня 2020 року. Рішення ухвалено на засіданні Кабінету Міністрів 25.03.2020 р.

Освітній процес у 1 - 11 класах закладу відбувається дистанційно.


Учні 1-11 класів продовжують працювати дистанційно Шановні учні! Зверніть увагу, що навчання завершується 29 травня 2020 р. Вихідні дні - 1,2,3 травня 2020 р. та 9, 10, 11 травня 2020 р.

Шановні учні, батьки та вчителі!

Пам'ятайте, що карантин - це не канікули!

У цей час вам потрібно проявити організованість, відповідальність. Важливо без потреби не виходити на вулицю. Бережіть себе, піклуйтеся про близьких і залишайтеся вдома.

Усім терпіння та здоров'я!



    🔥 20 ЗАВДАНЬ  НА ВЕЛИКОДНІ ВИХІДНІ 



Наказ про запровадження дистанційної роботи на період карантину 

Графік роботи адміністрації на період карантину 

Лесине слово звучало святково

Літературно-музичний вечір, приурочений 149 річниці народження великої поетеси відбувся 27 лютого у актовій залі КЗ «НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 13 -колегіум» м. Ковеля».

Леся Українка - гордість українського народу і видатна постать у світовій літературі. Її твори й сьогодні залишаються сучасними, вони просякнуті національним духом, є вершиною поетичної досконалості, виховують, спонукають до доброти і справедливості. Тож не дивно, що на літературно-музичному вечері «На шлях я вийшла ранньою весною» звучали безсмертні рядки її віршів.

Цьогорічне свято розпочалося із декламування невмирущих рядків віршів славної волинянки. Учасники мистецького вечора розповідали про поетесу та про історію її трагічного кохання, натхненно читали її твори, знайомили слухачів із чарівним світом Лесиної «Лісової пісні». Музика слова перепліталася із мелодією звуку... Неповторний світ творчості Лесі Українки привідкрили для присутніх учні 9-10 класів, які зуміли підготувати справжнє свято. Завдяки їм та їх керівникам - Романчук В. В. та Козакевич О. С. - до учнів і вчителів, які зібралися у залі, зі сцени ніби промовляла поетична душа доньки волинського краю. Тож не дивно, що всі присутні отримали велике задоволення від дійства.

Яскраві моменти свята назавжди збережуться в серцях учасників та гостей, а світлини стануть ще одним приємним спогадом про поетично-казковий всесвіт поезій нашої землячки - Лесі Українки.

Ось таким запам'ятався літературно-музичний вечір присутнім:

Термінові новини

НАКАЗ

Про тимчасове призупинення навчально - виховного процесу у закладі

НАКАЗ 

Про відсторонення від навчання учнів КЗ «НВК «ЗОШ І-ІІІст. №13-колегіум» м.Ковеля»

НАКАЗ 

Про надання роз'яснень щодо недопущення учнів/вихованців у заклади освіти при відсутності профілактичних щеплень

                                     Informatics Week 

Конференція у актовій залі НВК №13 на тему "Безпечний інтернет"

 День безпечного Інтернету відзначають щороку в другий день другого тижня другого місяця. Мільйони людей об'єднуються, щоб надихнутися для позитивних змін онлайн, підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі.День безпечного Інтернету націлений на створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний та кожна можуть використовувати технології відповідально, критично, творчо та безпечно.Тема Дня безпечного Інтернету "Разом для найкращого Інтернету" надихає всіх приєднуватися до руху та використовувати найкращий потенціал Інтернету для об'єднання людей.

Традиційно у нашій школі другий тиждень лютого - тиждень інформатики, у щоденних подіях якого беруть участь і учні, і вчителі, і батьки.

Посвята в першокласники

У актовій залі сто п'ятдесят троє хлопчиків і дівчаток чекали найрідніші для них люди: мами, татусі, бабусі й дідусі. Під щирі оплески п'ять класів на чолі з наставниками: Тамілою Пархоцевич, Людмилою Борисюк, Мирославою Шульган, Нелею Ставіловою, Наталею Панасюк зайшли до святкової зали. 


На урочисте дійство завітали і казкові герої - Червона Шапочка, Вовк і Повелителька Знань, які розповіли дітям про основні правила ввічливості вихованих та сумлінних учнів, та розважалися разом з ними.

Діти, сповнені неймовірних вражень, із задоволенням розповідають про побачене під час організованої екскурсії. Віриться, що цей момент залишиться у світлих спогадах про шкільне життя.  

З Днем Вчителя !!!!

Всесвітній День вчителя відзначають в першу неділю жовтня , і святкується більш ніж в 100 країнах світу. У цей день відзначаються заслуги вчителів і всіх працівників сфери освіти та їх неоціненний внесок у розвиток суспільства. У Навчально-виховному комплексі "ЗОШ l-lll ступеня №13-колегіум" міста Ковеля відбулося свято, присвячене Дню вчителя. Всі дуже чекали цієї події. Директор школи Філіпчук Сергій Аркадійович привітав всіх вчителів з ​​їх професійним святом: « Дорогі , милі вчителя ! Дякуємо за Ваш самовіддану працю !



3 вересня 2018 року в школі № 13 з нагоди Дня знань

відбувся урочистий захід «Зустріч шкільної родини».

Вітаємо всіх педагогів, учнів та батьків

з Днем знань та початком навчального року!


Додайте текст тут...

Адреса:45006,Волинська область,м.Ковель,вул.40-років Перемоги,18
Створено за допомогою Webnode Файли cookie
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати